Gå direkt till Nyheten (Mycket för poliser)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 08 april 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Mycket för poliser

Publicerad lördag, 21 mars 2020, 08:58 av Björn Smitterberg

Sedan igår eftermiddag har poliser fått göra en rad ingripanden. Inte minst har det handlat om narkotika.

18,43: Ringa stöld. Två flickor, 11 och 12 år gamla, rapporteras för ringa stölder ur fyra olika butiker. Det gäller kläder, godis och smink.

22,20: Drogad bilist. En bil stoppas på 184:an i Skara och föraren i 20-årsåldern visar sig vara påvrkad.

22,32: Narkotikabrott. En man i 20-årsåldern anträffas i Lidköping påverkad av narkotika. Mannen rapporteras även för att ha överlåtit narkotika.

23.01: Misshandel. En kvinna anmäler för poliser att hon blivit slagen i ansiktet med en telefon. En tidigare pojkvän pekas ut, denne hawr dock lämnat platsen innan anmälan görs.

23,43: Berusad förare. Poliser ska kontrollera föraren av en 4-hjulig MC i Vara. Föraren flyr dock på sitt fordon men stannar efter ett tag och springer in i en skog. Föraren, en man född 1997, anträffas snabbt när poliserna låter en hund följa spåret. Mannen har tidigare blivit av med körkortet och var nu så berusad att han sattes i fyllecell.

00,02; Bråk på Järnvägsgatan i Lidköping. Situationen löses på plats.

02.10: Flera personer i bråk på Järnvägsgatan i Lidköping som slutar med att poliser visiterar fem personer. Inga olagliga fynd gjordes.

02.13: En person som försöker starta bråk avvisas från Järnvägsgatan. Denne återkommer dock flera gånger och slutligen imhändertas mannen och får sitta i Polishuset resten av natten.

04:13: Berusad kvinna. Boende på en adress i Skara begär hjälp då en kraftigt påverkad kvinna ringer på dörrar. Kvinnan omhändertas narkotikapåverkad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *