Gå direkt till Nyheten (Lantbrukare vill arbeta fossilfritt)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 08 juli 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Lantbrukare vill arbeta fossilfritt

Publicerad onsdag, 24 april 2019, 10:12 av Björn Smitterberg

En lantbrukare i Götene har beviljats stöd av Landsbygdsfonden med 200.000 kronor för att försöka ställa om sin gård till fossilfria metoder. Nu skall ett försök med biokolseldning inledas.

 

Skara United arbetar ideellt för att ge utrikesfödda en meningsfull fritid och bättre förutsättningar att komma in i samhället genom delaktighet och stärkta språkkunskaper. Matlagning, sykunskap och data är några av de aktiviteter som erbjuds i projektet. Aktiviteterna genomförs i nära samarbete med både infödda  och nya svenskar och har på så sätt potential att öka förståelsen för varandras idéer och behov. Socialfonden i EU stöttar genom Leader med 166.000 kronor.m, 0706473513