Gå direkt till Nyheten (Reumatikerföreningen firade 40 år)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 20 oktober 2020

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Reumatikerföreningen firade 40 år

Publicerad onsdag, 26 oktober 2016, 11:25 av - Inskickat material

medlemmar-2I lördags var det fest för reumatikerföreningen i Lidköping som firade 40 år. Till Lidköpingsnytt har inkommit ett referat med några bilder.

Lördagen den 22 oktober firade Lidköpings Reumatikerförening 40 år! Detta firades på Stadshotellet och hela 100 medlemmar deltog i firandet. Vi vill också ägna ett stort tack för uppvaktningen och gåvorna vi fick, tack till Suzanne Ahlkvist och Förbundet för gåvan på 3000 kronor och tack till Distriktet för gåvan på 500 kronor.

Kvällen startade med välkomsttal tätt följt av föreläsning om Mindfulness av Lena Larsson där vi fick lära oss grundläggande verktyg och prova på lite olika andnings och avslappningsövningar.

Därefter höll Suzanne Ahlkvist ett mycket fint tal och gratulerade oss och överlämnade gåvan från förbundet som också innehöll ett fint diplom, Rolf Stridqvist från Mariestads förening höll också tal och vad kom då på tal om inte Villa, men hur matchen gick fick vi aldrig veta. På bilden tillsammans med

Familjen-Svenssonreumat-161
Efter detta fick vi avnjuta en otroligt fin grillbuffé innan Familjen Svensson gick upp på scen för att underhålla 2 x 45 minuter med låtar som Mjölkebil, In the Ghetto, Brown Eyed Girl, California Dreamin’, Misty Mountains från the Hobbit och mycket mer.

Ett mycket lyckat jubileum!

Stort tack till alla medlemmar hälsar Styrelsen.

Fanny Isaksson