Gå direkt till Nyheten (Daniel Nordmark till Örebro)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 22 september 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Daniel Nordmark till Örebro

Publicerad Monday, 11 August 2014, 14:10 av Redaktionen

Mittfältaren Daniel Nordmark lämnar Helsingborgs IF och går till seriekonkurrenten Örebro SK. Han har idag skrivit på ett avtal som sträcker sig till den 30 november 2016. Daniel Nordmarks ursprungsklubb är Lidköpings IF men har även spelat för Heimer.

– Det känns mycket bra att komma till ÖSK, hälsar Daniel Nordmark i en första kommentar i ett pressmeddelande.

– Örebro spelar bra fotboll och Axén (tränaren) har visat tydligt att han ville ha mig hit. Det passar mig också bra att flytta närmare Lidköping då jag och min sambo precis har fått en dotter och våra föräldrar bor här.

– Jag ser fram emot att komma igång och lära känna mina nya medspelare, avslutar han.

– Det här blir en bra lösning för Daniel, säger hans agent Martin Klette.

– Vi har hållit på att diskutera med ÖSK en längre tid i o m att deras tidigare tränare P-O Ljung var den som värvade Daniel till Helsingborgs IF. Sedan P-O lämnade Helsingborgs IF har inte Daniel fått en ärlig chans där så nu skall det bli kul att se vad Daniel kan prestera när han blir rättvist bedömd. Fotbollsmässigt och tabellmässigt är ju dessutom de två klubbarna likvärdiga.

Daniel Nordmark har idag genomgått läkarundersökning i Örebro och börjar träna med Örebro SK  imorgon. Daniel Nordmark är 26 år.