Gå direkt till Nyheten (Företagsnyheter)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 29 september 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Företagsnyheter

Publicerad Tuesday, 27 December 2022, 10:23 av Björn Smitterberg

Nybildningar

Khaibar AB
har bildats på Kvarnegårdsgatan 3 F i Lidköping för att driva restaurang med afghansk inriktning. Företaget leds av Khaibar Mobarez, Lidköping.

KBH Holding AB
har bildats av Kenneth Boström, Kvarnegårdsgatan 11 B i Lidköping för att äga och förvalta aktier. Förtaget leds av Kenneth tommy Mikael Boström, Lidköping.

Broholm Education AB
har bildats på Broholmskolan, Mellbygatan 21 i Lidköping, för att driva fristående förskolor och grundskolor m m, samt bedriva fortbildning inom utbildningsområdet. I styrelsen är Anna-Karin Marie Pilfalk, Sunnersberg, ordförande samt Nina Margareta Ahokas, Lidköping, Marie Charlotta Gustavsson, Lidköping, och Kerstin Karin Helena Hessle, Lidköping, ledamöter.

Petersburg Söderhagens Allservice AB
har bildats på Petersburg Söderhagen 1 i Skara för att bedriva lotstjänst för tung trafik samt arrangera jakter. Företaget leds av Ulf Peder Karlsson Munk, Skara.

Stall & Stuteri Palema AB
har bildats med boxadress i Kvänum för att bedriva tävlings-, tränings- och uppfödningsverksamhet inom hästsport. Företaget leds av en styrelse med Karl Ove Bender, ordf, Ann Helen Bender, Edsvära, och Knut Eric Patrick Bender, Mösseberg.

Scandinavian Battery Technology AB
har bildats på Skattegården 4 i Tråvad för att förvalta patent inom batteriteknologi. Företaget leds av styrelse med Frank Olof Eriksson, Tråvad, VD och ordf. samt Felix Elias Emanuel Mannerhagen, Alafors, vice VD.

Namnändringar

Linus Fritid och Hälsa AB
är nutt namn på Främmestads Lantbruk AB. Företaget har sitt säte i Vara.

Avslutade företag

Falk-fastighetsförvaltning i Skaraborg AB
med säte i Vara har avregistrerats.