Gå direkt till Nyheten (Polisens rapporter julaftons morgon: Hemlös avvisades)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 22 mars 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Polisens rapporter julaftons morgon: Hemlös avvisades

Publicerad lördag, 24 december 2022, 08:49 av Redaktionen

Fredag

14,42 Vara: En man i 55-årsåldern stoppas och vid kontroll visar det sig att mannen kör utan körkort – som han tidigare blivit av med. Mannen rapporteras för grov olovlig körning.

16,32 Lidköping: Man som stjäl janssons frestelse i en livsmedelsbutik avslöjas. Mannen blir våldsam och poliser tillkallas som sätter mannen i arrest för tillnyktring. Mannen rapporteras för stölden och för att ha hotat och varit våldsam.

20,02 Lidköping: I en livsmedelsbutik larmas poliser då en man står inne i butiken och äter. När poliserna kommer väljer mannen att betala för varorna.

20,15 Götene: En narkotikapåverkad man i övre tonåren bråkar med sin pappa och vägrar lämna pappans bostad. Pojken avvisas men återkommer så poliser får återvända 22,46 och fortsätta medlingen.

Lördag

00,53 Skara: Familjebråk, far och vuxen son bråkar och sonen avvisas från pappans bostad.

Under julaftonsmorgon har polisen åter fått avvisa hemlösa som sover i trappuppgången. Det har sedan tidigare talats om en kvinna som sover i trappuppgångar – sedan en tid finns nu även en man som sover i trapphus.

3 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Kenneth Klasson
Gäst
Kenneth Klasson
24 december, 2022 07:06

Tuffa poliser som avvisar hemlösa
på själva julafton !
Fanns det inget annat alternativ ?
Kanske socialtjänsten hade kunnat hjälpa till.
Kallt i dubbel bemärkelse på julafton.

Camilla Svensson
Gäst
24 december, 2022 07:46

Visst är det fel att stjäla! Men de har tagit mat!! Vi andra som har kylen fulla! Vi vet inte vad det innebär att vara riktigt HUNGRIG. Så vi tänker på det! När vi kastar mat! För vi har köpt för mycket. Bara för vi kan det.

Alvina
Gäst
Alvina
27 december, 2022 03:20

Vad det gäller den hemlösa kvinnan, så är det flera, som frågat om de kan hjälpa henne på något sätt, men hon vill inte. Däremot undrar jag, om inte kommunen har någon tom lokal någonstans, där dessa hemlösa kan söka skydd, åtminstone över vintern? Det borde väl inte vara omöjligt att ordna?