Gå direkt till Nyheten (Helgerna på Frälsningsarmén )

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 22 mars 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Helgerna på Frälsningsarmén 

Publicerad fredag, 23 december 2022, 09:06 av - Inskickat material

Traditionsenligt kommer Frälsningsarméns musikkår med hjälp av värmande toner att önska oss lidköpingsbor God jul på torget julafton kl. 10. Vi kan också se fram mot att få lyssna till julevangeliet, och den som eventuellt ännu inte haft tillfälle att ge sitt bidrag till vår julgryta har sin chans att göra det nu.

På Annandagen kl. 16 inbjuds till en samling i lokalen på Torggatan med rubriken Julens budskap i tal och ton. Här säger rubriken precis vad det handlar om, men vi kan tillägga att vi avslutar samlingen med gemenskap runt kaffeborden.

Det nya årets första Gudstjänst, Invigningsmöte,  hålls på Nyårsdagen kl. 15. Vid detta tillfälle medverkar musikkåren.

Sedan är det dags att summera allt, och det gör vi på Trettondag jul kl. 16. Från Advent till Trettondag är rubriken, och här får vi i ord och ton vara med på en resa – från 1 advent till Trettondag jul.

– – – –
Bild ur Lidköpingsnytts arkiv.