Gå direkt till Nyheten (Det händer på Frälsningsarmén)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 29 March 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Det händer på Frälsningsarmén

Publicerad Friday, 16 December 2022, 08:49 av - Inskickat material

På söndag inbjuder Frälsningsarméns Musikkår, tillsammans med Tina Ljungberg, till ett eftermiddagsevent. Samlingen är rubriksatt till ”Inför krubban”.

Frågan att ställa inför detta, är följande: Går det verkligen att kombinera en julkonsert med en upplevelsegudstjänst, samtidigt som det är en musikgudstjänst – dessutom med inslag av interaktivt drama, där både syn, hörsel, smak och lukt är inblandat.

Och som om inte detta skulle vara nog – inslag av solister, unisona sånginsatser och en del annat – ja, till och med en Sverigepremiär…

Enda möjligheten att kontrollera om ovanstående verkligen är genomförbart – det är att besöka Frälsningsarmén på Torggatan 3, kl. 16 nu på söndag.

I samband med gudstjänsten kommer den som så önskar att få möjlighet att lämna ett bidrag till Frälsningsarméns julgryta, som i år – kanske mera än någonsin – verkligen behöver koka för fullt.

Musikkåren kommer även – om vädret så tillåter – att höras på torget, såväl  nu på lördag förmiddag kl. 10.30, som på Julafton – vid granen, klockan 10.00

Även dessa båda tillfällen bereder lyssnare möjlighet att stötta Frälsningsarméns Julgryteinsamling!

Varmt välkomna!