Gå direkt till Nyheten (Företagsnyheter)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 05 juni 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Företagsnyheter

Publicerad måndag, 07 november 2022, 17:26 av Björn Smitterberg

Nytt

CME Agency AB
har bildats på Gösslunda Törnsberg 1 i Lidköping för försäljning av GPS-utrustning till lantbruk, samt investering i värdepapper. Företaget leds av Jimmy Mikael Ekstredt, Gösslunda. Och Anders Carl-Magnus Ivarsson, Örslösa.

Ambjörnsgårdens Lantbruk AB
har bildats på Örslösa Ambjörnsgården 4 i Lidköping för att bedriva lantbruk med växtodling samt entreprenad inom markanläggning. Företaget leds av Per Maracus Ahlén, Örslösa och Malin Elin Ahlén, Örslösa.

WLA Maintenance AB
har bildats på Karltorpsvägen 7 Lidköping för att bedriva konsultverksamhet inom IT. Företaget leds av Einar Tord Rosenberg, Lidköping.

Blank & Söner Bygg AB
har skapats genom ombildning av lagerbolag. Företagets adress är Erik Järnåkers gata 13 i Lidköping. Företaget har fyra styrelseledamöter; Marianne Irene Elisabeth Blank, som är verklig huvudman, William Olov Göran Blank, Carl Gustav Bruno Blank och Carl Philip Bruno Blank.

Ecompire AB
har bildats på Ås Solbacken 8 i Grästorp för att erbjuda  tjänster inom webb, media och marknadsföring. Företaget leds av Linus Carl Ingvar Larsson. Grästorp, och Karl Sebastian Tamminen, Lidingö.

Konkurs

Novarto Nordic AB, Lidköping, har försatts i konkurs.

Avslutade

Engblom Stable HB i Vara har avregistrerats.