Gå direkt till Nyheten (Lidköpings Tennisklubb firade 110 år)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 07 juni 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Lidköpings Tennisklubb firade 110 år

Publicerad tisdag, 20 september 2022, 13:35 av - Inskickat material

Under helgen som gick samlades cirka 50 medlemmar i Lidköpings Tennisklubb för jubileumsfirande.
Medlemmarna fick mingelmat och cider i champagneglas.

En så kallad tennisblixt där man spelar 15 minuters dubbelmatcher med nya med- och motspelare vid varje match genomfördes av såväl unga som äldre.

De som inte spelade tennis kunde däremot njuta av att titta på tennisspel på fyra tennisbanor inne i tennishallen och fika och mingla uppe på ”bryggan”. De kunde också gå på tipspromenad och svara på frågor som rör både tennisens och LTK:s historia.

Den 20 juni 1912 bildades Lidköpings Tennisklubb. 1915 anlades stadens första tennisbana vid nuvarande Wennerbergskolan. 1977 påbörjades byggnationen med den tennishall som Lidköpings Tennisklubb har i dag och den senaste ombyggnationen stod klart 2010.

Calle Ryding blev vinnare i tipspromenaden. Hör tillsammans med LTK:s ordförande Linnea Bengtsson. Bilden är klickbar till större format. 

Vinnare i dubbelblixten var Felix Magnusson, Sandra Carlander, Linnea Tellevik Holm, Edvin Carlander, Melvin Anderberg och Valter Sunnemark. Bilden: Alla som deltog. Bilden är klickbar till större format.

Stora delar av Lidköpings Tennisklubbs styrelse var på plats och framförde stort tack till samtliga klubbens medlemmar och att man ser framemot de kommande 110 åren och fler därtill!
Från vänster: Nina Hejmar, Anna-Karin Magnusson, Linnea bengtsson, Mrkus hejmar och Moa Strömberg-Rydqvist. Bilden är klickbar till större format.