Gå direkt till Nyheten (Angelägna föredrag på anhörigdagen)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 07 juni 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Angelägna föredrag på anhörigdagen

Publicerad torsdag, 15 september 2022, 14:03 av - Inskickat material

Torsdagen den 6 oktober är det Nationella anhörigdagen och då erbjuds på två föreläsningar för intresserade.

Det är på Biblioteksscenen kl 15
”Ett långsamt farväl – om en relation i nöd och lust med Alzheimer” – Ulla Assarsson, författare och föreläsare, berättar om hur hennes liv har varit en mental berg- och dalbana sedan hennes man fick Alzheimer vid 62 års ålder.

 

Samt på Mötesplats Bifrost på Torggatan kl 18
”Utmattningens labyrint – om stress och att förebygga utmattning”  med Ulrika Malmesved, som drabbades av utmattningssyndrom och yrkesväxlade till hälsokonsult, samt Antonio Alonso Villavarde, läkare. Tillsammans har de skrivit boken ”Utmattningens labyrint” och har sedan boken lanserades haft flertalet uppskattade föreläsningar kring stress och utmattning.