Gå direkt till Nyheten (Positivt för vildsvin i Lidköping)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 07 juni 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Positivt för vildsvin i Lidköping

Publicerad onsdag, 07 september 2022, 16:44 av Björn Smitterberg

Moderater och Sverigedemokrater har föreslagit att kommunen utarbetar riktlinjer för hur vildsvin ska kunna skjutas i Lidköping. Kommunstyrelsen anser dock att behovet av riktlinjer för just vildsvinsjakt inte behövs för närvarande och anser att förslaget ska avslås.

En Liberal motion om att årligen dela ut pris för en bra integrationsinsats bifölls vid dagens möte, och förslaget blir nu att kommunfullmäktige bifaller förslaget.

Arbete pågår med att förbättra promenadvägarna längs Lidan uppströms Ågårdsbron. Därför fick Vänsterpartiets motion om detta inte gehör i kommunstyrelsen. Frågan lär medföra debatt i kommunfullmäktige.

Kommunalrådet Jonas Sundström (S) ska inom kort kalla samman en särskild grupp politiker och tjänstemän samt representanter för Vinninga, för att finna en väg till att skapa en idrottshall i Vinninga.  Det beslutades enhälligt

1 Kommentar
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Johan
Gäst
Johan
8 september, 2022 10:59

Positivt för vildsvin har det varit länge. Annars hade de aldrig varit så många.