Gå direkt till Nyheten (Ungdomsgäng i bråk)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 24 september 2022

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Ungdomsgäng i bråk

Publicerad söndag, 14 augusti 2022, 09:30 av Redaktionen

Poliser fick på lördagskvällen stoppa ett bråk mellan grupper av ungdomar. Det var på Järnvägsgatan i Skara som sammandrabbningen skedde och bl a användes paraplyer som tillhygge. En anmälan om misshandel har skrivits. Inga rapporter finns att någon blivit allvarligt skadad. Larm om händelsen kom klockan 22,23.

Vid midnatt samlades flera på Västerbyvägen i Götene för att köra ett streetrace. Polisen fick vetskap om samlingen och när den närmade sig Götene upplöstes hela tävlingen, som alltså saknade tillstånd.

01,26 anmälde en kvinna i Lidköping att hon misshandlats i bostaden av en man. Mannen har lämnat i bil. Kvinnan hade lindriga fysiska skador.