Gå direkt till Nyheten (”Snabba” med valaffischer)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 30 november 2022

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

”Snabba” med valaffischer

Publicerad söndag, 14 augusti 2022, 12:52 av Björn Smitterberg

Uppdaterat; Oklart med tillstånd.Flera läsare har reagerat på att åtminstone ett par partier varit för tidigt ute med att sätta upp valaffischer.
Affischeringen skulle börja i dag, men ett par partier har varit ett par dagar tidiga. Kanske för att få bästa platserna på de ställen affischerna får sättas upp.

Besluten att börja i dag har tagits av länsstyrelsen, men åtminstone Moderaterna i Lidköping har tillstånd av Polisen och Kommunen att börja tidigare.

Lidköpingsnytt har i dag på helgdag inte kunnat läsa länsstyrelsens beslut och vad det omfattar.

3 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Per Gunnar Lindahl
Gäst
Per Gunnar Lindahl
15 augusti, 2022 12:09

Vi har levt i god tro. Ok vi är ”heta”. Vi vet att vi kan göra Lidköping till bättre för alla. Vi vet att dagens majoritet är trötta och handlingsförlamade i sin oförmåga att komma överens. Man lovade mycket före valet men har inte gjort något av det. Det man faktiskt har gjort kommer från M,L med ibland understöd från V.

Ove Nordström
Gäst
Ove Nordström
15 augusti, 2022 05:01

Ett klart misstag att inte V fick ingå i majoriteten alltså!

Per Jonsson
Gäst
Per Jonsson
15 augusti, 2022 07:41

”Vi vet att vi kan göra Lidköping till bättre för alla.”
Ska du börja med det nu? Det finns en rad beslut som M ställt sig bakom som knappast kan vara till det bättre för alla. Vi är många som minns när du försökte lägga avgifter på personer med funktionshinder. Du drev frågan där den mest sårbara grupp i vår kommun skulle få betala för att få hjälp! Det ger dig knappast hög trovärdighet när du skall göra Lidköping bättre för alla. Men nu är det valtider och floskler haglar som aldrig förr!