Gå direkt till Nyheten (Debatt: Oförskämt av nya Moderaterna)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 26 september 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Debatt: Oförskämt av nya Moderaterna

Publicerad Monday, 08 August 2022, 19:20 av Redaktionen

Ronny Carlsson skriver i en insänd artikel att han tycker det är oförskämt av den nya Moderata ledningen i Lidköping att skriva om trötta gubbar.
– De har ägnat stora delar av sitt liv åt att företräda partier på bästa sätt!

För några veckor sedan fick Moderata oppositionsrådet i Lidköping, Rasmus Möller, packa ihop sina tillhörigheter och ställa sin plats till förfogande. Detta efter avslöjanden om ett antal oegentligheter i bolag han nekade till att vara ansvarig för.

Då tar Moderaterna nya tag, först utser man en ersättare som oppositionsrollen, Liberalen (!) Pär Johnson får förtroendet att efterträda Möller! Redan där börjar man undra hur det står till i ett parti som säger sig ha “ett starkt lag”?

Innan Johnson ens hunnit knyta slipsen utser man Ulrika Gartman Blom till kommunalrådskandidat samtidigt som Linda Gren Lundström blir partiets gruppledare.

Då händer det minsann saker, hon går ut stenhårt i bästa Ian o Bert-anda och lovar i princip “drag under galoscherna”, nu skall det bli fart på det kommunala arbetet, alla “gamla trötta gubbar i kommunhuset skall bytas ut”!!

Det är nu jag blir både förvånad och förbannad, finns det ingen hos Moderaterna som kan tala om för denna moderata företrädare att det finns både “trötta gubbar” och trötta kärringar som vigt sin tid åt att företräda sina partier och på bästa sätt försöka skapa goda förutsättningar för kommunen??

Att som Linda Gren Lundström börja sin politiska karriär med att så oförskämt sparka ner sina politiska med- och motspelare borde rendera i ett omedelbart rött kort med avstängning i fyra år!!

Ronny Carlsson

1 Kommentar
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Jan-O
Gäst
Jan-O
8 augusti, 2022 09:12

Det hela är beklagligt! Ska politik handla om att nedvärdera olika grupper, partier, kön etc för att framhålla sin egna (o)förmåga!? Vem tar egentligen hand om och visar uppskattning för och kanske bildar en förening för Män som är utsatta i samhället? Var är jouren för Människor, så väl som Kvinnor och Män?