Gå direkt till Nyheten (Slutreplik av Tomas Persson)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 06 juni 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Slutreplik av Tomas Persson

Publicerad måndag, 25 juli 2022, 21:38 av Insändare

Tomas Persson (SD) har nu skrivit en replik på Jörgen Larssons senaste inlägg. Nu har debatten slutat handla om det som togs upp och därför avbryts meningsutbytet härefter.

– – – –
Klicka till Jörgen Larssons artikel: Hur sköter sig Lidköping gentemot turister?

Klicka till Tomas Perssons artikel: Politiker bemöter Jörgen Larsson

Klicka till Jörgen Larssons andra artikel: Du har inte förstått

– – – –

Ja, Jörgen, jag sitter med på många ställen, delvis för att jag tidigt upptäckte hur man gärna skyller ifrån sig på andra nämnder i denna kommunen och dels för att jag är intresserad av allt som rör dessa nämnder.

Att jag aldrig fått till någon förändring håller jag inte med om och det tror jag inte övriga i dessa nämnder heller håller med dig om men hur mycket har du påverkat med dina debattklagomål?

Att en skicklig oppositionspolitiker i lidköping  kan få med sig majoriteten är något som existerar i din och fablernas värld. När det nästan alltid är viktigare vem budskapet kommer från än vad budskapet är blir det näst intill omöjligt, men du vet så såklart bättre från åskådarbänken.

Jo, har nog förstått vad du pratar om gällande ogrästillväxt, men att gå ifrån giftbekämpning till bekämpning med hetvattenånga kräver ganska mycket mer resurser, dessa styr majoriteten över i sin budget och där lägger de mer pengar på, vad jag tycker är, vansinnesprojekt än seriös drift så återigen har du fel.

Och vad du är övertygad om betyder väldigt lite för mig, jag har inte sett något du gjort som imponerar på mig och ditt meningslösa gnäll var precis det som jag började med att kritisera.

I övrigt avlutar jag denna debatt med en än starkare insikt om just hur oinsatt du verkligen är.

Pröva att engagera dig politiskt om du vill ha till en förändring!

Tomas Persson (SD)