Gå direkt till Nyheten (Debatt: Politiker bemöter Jörgen Larsson)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 26 september 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Debatt: Politiker bemöter Jörgen Larsson

Publicerad Monday, 25 July 2022, 12:41 av Insändare

Sverigedemokraten Tomas Persson kompletterar och bemöter uppgifter i en tidigare artikeln om skötseln av bl a gräsytor som Jörgen Larsson skrivit, och som fått flera följdkommentarer.

– – – –
Klicka till Jörgen Larssons artikel: Hur sköter sig Lidköping gentemot turister?
– – – –

Jag känner att jag måste bemöta lite sakfel du så ofta kommer med Jörgen.
För det första så ägs och förvaltas gamla Wulkers av samhällsbyggnadsförvaltningen i Lidköping.
Tidigare hade näringslivsfastigheter ett arrende på lokalen som gick ut 1maj 2022. I det arrendet hade hyresgästen allt underhåll gällande gräsklippning m m.

De rondeller du nämner, kan de vara Ågårdsrondellen och Ljunghedsrondellen du åsyftar? Dessa är ombyggda 2003 med ett konstverk som man även då borde kunnat förutse bli svårskött.

Gällande strategisk planering så ligger den på just samhällsbyggnadsförvaltningen och även jordhögarna som nämns i kommentarerna är ett resultat av hur man jobbar på samhällsbyggnad.

Nu råkar jag sitta i den nämnden och jag håller ytterst sällan med de styrande i hur och vad man gör på den förvaltningen.
Vilka är det då som styr? Jo! Socialdemokrater kallar de sig, socialister med en förkärlek till att hylla kompisar före kompetens! Jag har för mig att du själv supportar samma gäng? Det är i alla fall vad du brukar skriva under med.

2003 när nämnda rondeller byggdes om styrde socialisterna, när jordhögarna lades upp styrde socialisterna, när Wulkers köptes in styrde socialisterna, när man beslutade att ta bort de vackra ringblommor som så vackert prydde våra rondeller styrde… just det, socialisterna!

Så ett tips till dig Jörgen är: kontakta dina kompisar i det röda partiet och ställ dina frågor till dem istället för att gnäll rakt ut med sakfel och okunskap. Eller engagera dig i ditt parti som du håller så högt och förändra inifrån om du orkar!

Det finns nämligen personer som vill ungefär vad du efterfrågar, dock inte i det partiet du stöttar!

Tomas Persson (SD)
Ledamot i kommunfullmäktige, samhällsbyggnadsnämnden, teknisk servicenämnd, servicenämnden samt styrelsemedlem i näringslivsfastigheter.

2 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Peter Andrén
Gäst
Peter Andrén
25 juli, 2022 04:12

Tack än en gång Tomas för att du kommer med fakta.
Man blir så trött på dessa lögner från styrande som vi medborgare ska matas med.
Nej, ärlighet varar längst. Fortsätt så Tomas även om det motarbetas från “kompisgänget”.
/Peter

Lunnarn
Gäst
Lunnarn
25 juli, 2022 04:32

För att kalla sig för ett marxistiskt parti på Palmes tid är de varken socialister eller röda i dag.Hur de nu sköter vår kommun är ju under all kritik.