Gå direkt till Nyheten (Debatt: Jörgen Larsson slår tillbaka; Du har inte förstått!)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 02 juni 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Debatt: Jörgen Larsson slår tillbaka; Du har inte förstått!

Publicerad måndag, 25 juli 2022, 17:11 av Insändare

Det har blivit replikskifte mellan Jörgen Larsson och Sverigedemokraten Tomas Persson om hur Lidköpings rondeller och vägar sköts. Nu slår Jörgen Larsson tillbaka.

– – – –
Klicka till Jörgen Larssons artikel: Hur sköter sig Lidköping gentemot turister?

Klicka till Tomas Perssons artikel: Politiker bemöter Jörgen Larsson
– – – –

Ja du, Tomas Persson, noterar på ditt CV av kommunala uppdrag, du sitter överallt, men du lyckas inte få till minsta förbättring. Att skylla på vilken majoritet som sitter är ju inget annat än ett svaghetstecken för dig. Du har inte lyckats lägga förslag så du får med dig majoriteten. Du vet, att sitta i nämnder är inget skyttevärnsjobb, är man skicklig som oppositionspolitiker kan majoriteten gå med på förslagen. Men att som du nyttja sammanträdestider till en klagomur är obegripligt. Om jag har kompisar som sysslar med politik så har jag det, har nog kompisar i de flesta partier i fullmäktige.

Du har ju inte riktigt förstått vad vi pratar om här.

Sätt dig i bilen åk Wennerbergsvägen, titta i rännstenar, refuger på ogräset.

Var du än åker på kommunens vägnät är det ogräs, det har aldrig sett ut så här tidigare, trots att du sitter i alla nämnder.

Och du, jag är övertygad om att med dig i majoritet kommer kommunen få betydande problem, för du är nått av det gnälligaste jag sett i politikerväg, min samlade kunskap om det börjar redan de första åren på 80 talet.

Förlåt alla andra som kommenterar och pratar om det som var min tanke, varför ser det ut som det gör?

Tyvärr politiserade Tomas Persson frågeställningen, vilket aldrig varit min mening. Politiker sätter upp mål och beviljar pengar, tjänstemän omsätter och kollektivanställda utför. Enkelt

Alltså, jag ser det som att mitten ledet måste missat, jag vet inte vem som er ogräsenhetschef, men det kanske vi får reda på en dag.

Jörgen Larsson 
Utan partitillhörighet

1 Kommentar
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Maria
Gäst
Maria
25 juli, 2022 08:30

Låt oss lämna partipolitiken därhän och inse att Jörgen Larsson har rätt. Det ser bedrövligt ut på många ställen i Lidköping. Det handlar inte enbart om gator och rondeller utan också om hur t ex grön- och skogsområden sköts. Man kan alltid komma med skäl om biologisk mångfald o s v men i själva verket är det skräpigt.