Gå direkt till Nyheten (Filmworkshop vid naturum Vänerskärgården)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 30 maj 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Filmworkshop vid naturum Vänerskärgården

Publicerad torsdag, 21 juli 2022, 08:36 av - Inskickat material

Den 8 och 9 augusti genomförs en aktivitet för att skapa filmer inom ramen för Västerhavsveckan. Verksamheten riktar sig dels till personer mellan mellan 16 och 26 år samt personer över 65 år. Den genomförs vid naturum Vänerskärgården, Läckö.

Workshopen anordnas inom ramen för Västerhavsveckan som pågår mellan den 6 och 14 augusti. Aktiviteten är gratis men anmälan krävs. Deltagarna behöver inte ha några tidigare erfarenheter av att filma eller redigera. Målet är producera en egen kortfilm (max 3 minuter) på temat Vänerns Natur och Miljö.

Handledare från Miljöjägarna hjälper till med teknik och berättande. Filmen deltar sedan på Västerhavsveckans filmfestival i Hunnebostrand den 14 augusti. All teknik finns på plats. Ingen kamera eller dator behövs. Filmningen sker utomhus så ta med kläder efter väder. Även matsäck och vattenflaska är bra att packa med.

– – – –

Max 10 deltagare, anmälan krävs.

Först till kvarn gäller inom åldersgrupperna.

sofi.hassel.hedihn@hotmail.com