Gå direkt till Nyheten (Företagsköp i Skara)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 06 juni 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Företagsköp i Skara

Publicerad fredag, 08 juli 2022, 09:48 av Redaktionen

GBJ Bygg i Göteborg har förvärvat byggföretaget Skarab i Skara. GBJ Bygg grundades i Växjö men har nu kontor på fem olika platser förutom Skara. Företaget har över 200 anställda. I ett pressmeddelande sägs:

– Det är nu klart att GBJ Bygg förvärvar Skarab, ett lokalt välrenommerat byggmästarbolag med 16 anställda, verksamma i Skara med omnejd. Verksamheten kommer att fortsätta med samma inriktning som tidigare och utvecklas tillsammans med de tidigare ägarna, Peter Tapper och Björn Jonsson.

Fredrik Dahlström, VD för GBJ Bygg Väst, säger:
– Det är fantastiskt roligt att få växa med ett företag som Skarab, vars företagsanda i mångt och mycket liknar den vi har inom GBJ Bygg.

– Det här är ett företag med medarbetare som håller yrkesstolthet och personligt engagemang riktigt högt. Förvärvet är en viktig del av vår satsning i Skaraborg och jag ser verkligen fram emot att fortsätta denna resa tillsammans med medarbetarna på Skarab.