Gå direkt till Nyheten (Stort bråk på behandlingshem
Här är de senaste polisrapporterna)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 30 september 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Stort bråk på behandlingshem
Här är de senaste polisrapporterna

Publicerad Wednesday, 08 June 2022, 09:07 av Björn Smitterberg

20,45 Våld mot tjänsteman i flera fall. Det var på behandlingshemmet Margretelund som det blev bråk när en skulle flyttas till annan avdelning. Fem brukare blev våldsamma och gav sig på personal som blev slagna. Polis kom till behandlingshemmet och utsattes även för våld, bl a sparkades en polis innan situationen blev lugn.

22,17 Brand. På Ymergatan i Götene fick en kvinna omhändertas och föras till sjukhus i samband med en brand i hennes bostad. Orsaken till branden är inte helt klarlagd.

23,28 Stöld. Vid kalkbrott på Kinnekulle där maskiner står uppställda stals diesel och batteri. Vittnen larmade. Ingen kvar när poliserna kom.

00,01 Inbrott. Flera elevdatorer har troligen stulits i samband med att någon tagit sig in i Gällkvistskolan i Skara. Ett fönster har krossats och ett klassrum har genomsökts.

01,14 På akuten på sjukhuset i Lidköping fick poliser se till att en man lämnade. Mannen var färdigbehandlad men vägrade gå.

01,49 Inbrottsförsök. Vittnen slår larm om att två personer försöker bryta sig in i vandrarhemmet i Brännebrona. Båda tog till flykten.