Gå direkt till Nyheten (Gamla bilden 3 maj)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 24 september 2022

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Gamla bilden 3 maj

Publicerad tisdag, 03 maj 2022, 10:04 av Redaktionen

De bilder som Lidköpingsnytt fått i en stor samling i en låda utan känd bakgrund börjar nu ta slut. Men det är uppenbart att det flera andra som vill delge bilder. Det är välkommet. Det kan vara bilder från 1900-talet eller även början på 2000-talet.

Läs tidigare publicerade bilder; klicka
Det kan inträffa att någon bild varit med tidigare, i den stora lådan med bilder kan det finnas kopior – vilket inte alltid kan uppmärksammas av redaktören.

Vet du något om vad som finns på bilden?
Välkommen att kommentera i kommentarsfältet (inga bilder, inga länkar, bara text) eller använd Lidköpingsnytts svarsida – Klicka.

Redaktören har nu kommit ned så långt bland bilderna att det är en del som behöver bearbetas lite för att kunna se vad de föreställer, och det kan vara kopior som blivit omgjorda och därför publicerats tidigare. En del byggnader förekommer också på flera olika bilder och kan därför ha publicerats någon gång tidigare.

Dagens gamla bild har redaktören tidigare även sett i Vänermuseets samlingar:

 

 

2 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Ronney Hedvall
Gäst
Ronney Hedvall
3 maj, 2022 01:20

Det man garanterat kan säga, är att bilden är tagen innan bronA seglade ut i vika.

Jörgen Blomkvist
Gäst
Jörgen Blomkvist
3 maj, 2022 08:27

då gick det även att öppna bron in till en vacker hamn, nu är det stängt för evigt det kunde varit en otrolig hamn för båtar om man tänkt till innan brobygget resten på bilden är sockerbruket