Gå direkt till Nyheten (Linnea Bengtsson omvald styrelseordförande i Lidköpings Tennisklubb)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 04 februari 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Linnea Bengtsson omvald styrelseordförande i Lidköpings Tennisklubb

Publicerad tisdag, 22 mars 2022, 08:00 av - Inskickat material

På måndagen höll Lidköpings Tennisklubb sitt årsmöte och Linnea Bengtsson blev omvald på posten som styrelseordförande, en plats hon haft sedan 2021.

Övriga i styrelsen är vice ordförande Anna-Karin Magnusson, kassör Anette Larsson, sekreterare Peter Helenius, ledamot och valberedning Helene Creton, ledamot Moa Rydqvist Strömberg, nyvald ledamot Markus Hejmar och nyvald suppleant Nina Hejmar. Verksamhetsansvarig är John Karlman.

Det bjöds på bubbel på årsmötet. Klubben firar lite extra hela 2022 eftersom Lidköpings Tennisklubb firar 110 år!  Under året kommer fler jubileums-aktiviteter äga rum och just nu pågår en ”spela för 200 kr/tim kampanj” på klubbens nybyggda utepadelbana.

Klubben har 502 medlemmar och erbjuder fem hardcourt inomhusbanor i tennis, en padelbana inomhus, tre tennisbanor utomhus på grus och en padelbana utomhus. Verksamhetsåret 2021 för Lidköpings Tennisklubb har genererat ett positivt resultat på 164.856 kr. Lidköpings Tennisklubb strävar efter att erbjuda tennis för alla och främja ett livslångt idrottande.

– Jag började spela tennis hos en värdfamilj i Michigan 2003 och när jag kom hem till Lidköping blev jag direkt medlem i Lidköpings Tennisklubb och det är en av de bästa saker jag gjort. Vi har otroliga medlemmar och supportrar och det är riktigt kul att samarbeta med styrelsen och vår organisation, säger Linnea Bengtsson.

– – – –
Privata foton, Insänt material