Gå direkt till Nyheten (Ukraina-krisen; Länsstyrelsen i stabsläge)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 09 februari 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Ukraina-krisen; Länsstyrelsen i stabsläge

Publicerad torsdag, 24 februari 2022, 19:34 av Redaktionen

Länsstyrelsen Västra Götaland i stabsläge med anledning av Rysslands pågående invasion av Ukraina
Med anledning av Rysslands pågående invasion av Ukraina har Länsstyrelsen i Västra Götaland aktiverat den särskilda krisledningsorganisationen. Inriktningen just nu är att omvärldsbevaka och följa händelseutvecklingen.

– Stabsläget innebär att Länsstyrelsen prioriterar arbetet med den aktuella händelsen och, förutom att kontinuerligt omvärldsbevaka och samordna länet, göra konsekvensanalyser, minimera risker och bygga motståndskraft så långt det är möjligt, säger Lisa Nordahl, krisledningschef.