Gå direkt till Nyheten (Företagsnyheter)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 03 juni 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Företagsnyheter

Publicerad fredag, 04 februari 2022, 09:17 av Björn Smitterberg

Fastighetskoncept i Väst AB
har bildats på Skaragatan 67 i Lidköping för att äga och förvalta värdepapper, aktier och andelar samt äga och förvalta fast egendom. Företaget leds av Emil Ahmetbasic och Aleksandra Elsbieta Ahmetbasic.

Mellgårda Group AB
har bildats på Björkslingan 1 i Lundsbrunn för att äga och förvalta fast och lös egendom, utföra management inom företagsledning och administration till bl a dotterbolag och intressebolag. Företaget leds av Robert Markus Eliasson, Lundsbrunn.

Gruvmalmen Katla AB
i Falun har övertagit genom fusion en rad företag och därefter avvecklat de övertagna företagen. Bland de övertagna finns flera företag i Skaraborg, bl a B. Larssons Klockor AB, Restaurang Stora Ekeberg AB, Ursands Resort & Camping Restaurang AB, Skara Hotellet AB och Camping AB, CBitex AB.

Sil Kläder
i Skara har registrerats för handel med kläder, med adress Kaplansgatan 13. Innehavare är Wissam Khalil, Skara.

Pandabox HB
har bildats på Mynthusgatan 24 i Skara för att via e-handel sälja bambustrumpor. Bolagsmän är Olle Hans Tage Nilsson, Skara, och Alexander Thoss, Göteborg.

Skaparskoj i Skara
har bildats på Brunsbogatan 134 D i Skara för att erbjuda bildkonst samt kursverksamhet inom måleri och teckning. Innehavare är Anders Åke Mikael Lundgren.