Gå direkt till Nyheten (Blir ny chef för Jula Holding)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 05 juni 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Blir ny chef för Jula Holding

Publicerad torsdag, 27 januari 2022, 10:33 av - Inskickat material

Magnus Kristoferson blir ny VD för Jula Holdingkoncernen.

Han kommer närmast från rollen som Koncernchef i Hedlundgruppen.

− Det känns mycket bra att vi nu gjort klart med Magnus Kristoferson. Han är helt rätt person med sin breda erfarenhet och vana att arbeta i familjestyrda organisationer, säger Karl-Johan Blank, ägare till Jula Holdingkoncernen.

Magnus Kristoferson (55 år) är i grunden civilekonom. Han har en lång och bred erfarenhet från ett flertal branscher, både inom svenskt och internationellt näringsliv. Han har haft ledande befattningar i stora börsnoterade bolag och även i familjeägda bolag, bl.a. i Hedlundgruppen, Unfors Ray Safe och Bure.