Gå direkt till Nyheten (Företagsnyheter)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 16 januari 2022

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Företagsnyheter

Publicerad onsdag, 12 januari 2022, 14:08 av Björn Smitterberg

Lidköpings Sanering AB
har bildats på Gamlestadsvägen 4 i Källby för att utföra rivningar och saneringar i byggbranschen, samt fiske. Företaget leds av Jan Bengt Mikael Nylander, Källby.

Bostadsrättsföreningen Terrassen Tjuvkil
har bildats med postadress Utvecklings AB Ullersbro, Fabriksgatan 4 i Lidköping. Företaget ska upplåta lägenheter och lokaler. Föreningens ordförande är Bengt Erik Roger Johansson, Lidköping och Nils Gösta Thomas Fröjd, Lidköping, och Stefan Sven Karlsson, Lidköping, är styrelseledamöter.

HTF AB
har bildats på Ängsgatan 5 i Vedum för att sälja och installera eldfasta gjutmassor, sprutbetong, stampmassor, eldfast tegel samt virke och byggmaterial. Företaget leds av Sten Håkan Andreasson, Vedum, Timmy Dan Anders Gustafsson, Vara, och Freddie Per Arne Jonsson, Vara.

guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Lämna gärna en kommentar!x