Gå direkt till Nyheten (Kris i Götene – personal sjukskrivs som aldrig förr)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 24 september 2022

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Kris i Götene – personal sjukskrivs som aldrig förr

Publicerad onsdag, 05 januari 2022, 18:32 av Björn Smitterberg

Vi behöver din hjälp!
Det skriver Götene kommun på sin hemsida.

– Just nu har vi den högsta sjukfrånvaron sedan pandemins start. Personal är sjuka både i covid men också andra vanliga sjukdomar. Utöver faktiskt sjuk personal så innebär även nya regler om smittspårning samt de direktiv om karantän för de som har någon sjuk i familjen att personal inte kan komma och jobba.

– Detta innebär att vi mer än någonsin behöver din hjälp. Har du möjlighet att ställa upp? I första hand söker vi dig som har någon som helst form av omsorgsutbildning eller omsorgserfarenhet, men vi behöver även hjälp av dig som inte har tidigare erfarenhet, skriver man på gotene.se