Gå direkt till Nyheten (Flera drogade i Götene och Skara)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 07 juni 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Flera drogade i Götene och Skara

Publicerad tisdag, 04 januari 2022, 08:17 av Björn Smitterberg

Poliser har under natten kontrollerat flera personer för rattfylleri i Skara och Götene.

21,12 Skara: på Skaraborgsgatan vägrar en bilist att stanna och fortsätter sedan rakt igenom en rondell och ner i ett dike. När poliserna kommer fram börjar mannen kasta sten på poliserna och polisbilarna, och när han grips blir det under våldsamt motstånd. Mannen var så kraftigt drogad att han ännu vid 8-tiden på tisdagsmorgonen sitter för tillnyktring. Det är en man född 1997.

22,32 Lidköping: Röklukt i Framnäs City. Brandmän undersöker men ingen åtgärd krävs av dessa.

22,40 Götene: på Lidköpingsvägen stoppas en bil med två personer som båda misstänks för att vara narkotikapåverkade. I bilen finns även narkotika. Efter detta inleds husrannsakan i bostaden. Här hittas mer narkotika, samt ytterligare en påverkad person. Det är två personer födda 1999 och en född 2003.

23,14 Götene: Källarbrand i flerfamiljshus Brännebronavägen. Kan vara anlagd, en misstänkt gripen. En person till sjukhus för kontroll.

23,37 Götene: Bilist stoppas för kontroll. En person född 1998 misstänks för drograttfylleri.

05,10 Skara: Ett flerbilsgarage på Skaraborgsvägen har inbrott. En dörr har brutits upp och ur en uppbruten bil har innebandyutrustning stulits.

05,10 Skara: En äldre man ringer till Polisen och anmäler att han lurats att lämna ut sina identitetsuppgifter varefter det saknas 150.000 kronor på hans bankkonto. Poliser är hos mannen när detta skrivs.