Gå direkt till Nyheten (Hittade pistol i köket)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 30 maj 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Hittade pistol i köket

Publicerad fredag, 24 december 2021, 07:08 av Björn Smitterberg

Poliser kallades på torsdagskvällen till en lägenhet på Wennerbergsvägen i Lidköping för att ta hand om en pistol.

Pistolen hittades gömd under en diskbänk i lägenheten och har troligen varit gömd i flera år. Polisen har inga misstankar kopplade till pistolen nu men upprättade en anmälan om vapenbrott för att utreda pistolens historia så gått det går. Pistolen har av allt att döma funnits gömd innan nuvarande boende i lägenheten flyttat in.

Polisen tog på torsdagskvällen en A-traktor i beslag. Den stoppades efter att ha körts genom Alebäcksrondellen, där riksvägarna 44 och 49 möts, i misstänkt hög fart. Föraren, en 15-åring, misstänks för olovlig körning.

I övrigt har de nattliga arbetspassen för polisen varit lugna.

Räddningstjänsten fick strax efter midnatt hantera en eldsvåda i en container på Äventyrsvägen i Grästorp. Något tidigare fick räddningstjänsten rycka ut till en bostadsbrand i Barne-Åsaka. En peerson fick hämtas ut av rökdykare med allvarliga skador av rök och eld. Senare meddelades att en person avlidit.