Gå direkt till Nyheten (Trafikolycka på Kållandsö, brand i lägenhet)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 07 juni 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Trafikolycka på Kållandsö, brand i lägenhet

Publicerad onsdag, 15 december 2021, 08:32 av Björn Smitterberg

Räddningspersonal och poliser har just kommit fram till en olycksplats i trafiken på en väg på Kållandsö. Larmet kom strax före klockan 08 och några närmare uppgifter finns inte än.

En lägenhetsinnehavare på Sveagatan rapporteras av poliser för allmänfarlig vårdslöshet. Brandmän larmades till lägenhet vid halvfyratiden då det var brand i en papperskorg. Lägenheten var rökfylld men elden släckt när räddningstjänsten kom fram.

På eftermiddagen på tisdagen inträffade flera trafikolyckor, några kan skrivas på halkans konto. En dam blev påkörd på ett övergångsställe på Skaragatan, en bilist körde in i ett av försvarets fordon vid Såtenäs, i Skälvum krockade två bilar – en förare fick bot för att ha kört för nära den framförvarande och en singelolycka inträffade i Arentorp.