Gå direkt till Nyheten (Julbonus till all personal i Västra Götalandsregionen)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 09 februari 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Julbonus till all personal i Västra Götalandsregionen

Publicerad tisdag, 14 december 2021, 13:08 av Redaktionen


1500 kronor.
Så mycket får medarbetarna i Västra Götalandsregionen i julbonus. Det beslutade regionstyrelsen idag. Även 2021 har varit ett mycket tufft år för Västra Götalandsregionens personal och verksamheter. Medarbetarna har slitit hårt och många har fått göra åtskilliga övertidstimmar, återigen fått skjuta på ledigheter och på andra sätt fått kämpa under pandemin.

Stora insatser har fortsatt fått göras av hälso- och sjukvården och andra områden inom all den samhällsservice som Västra Götalandsregionen levererar till invånarna. Det är lätt att glömma när smittan vek ner i höstas vilket tryck som pandemin skapade på våra verksamheter under inledningen av år 2021 och nära nog fram till sommaren.

För de insatser som fortsatt fått göras under 2021 och för att visa uppskattning för medarbetarna i Västra Götalandsregionen och då samtliga medarbetare som en julbonus på 1500 kronor. Totalt uppgår kostnaden för bonusen till cirka 125 miljoner kr. Bonusen kommer att betalas ut i samband med januarilönen för alla fast anställda. För timanställda kommer utbetalningen att göras i februari.

– Personalen i Västra Götalandsregionen har fortsatt gjort stora insatser under 2021. Från regionstyrelsen vill vi framföra ett tack till alla medarbetare för det engagemang de visat under pandemin genom en julbonus till samtliga anställda i Västra Götalandsregionen, säger Johnny Magnusson (M), regionstyrelsens ordförande.

– – – –
Pressmeddelande