Gå direkt till Nyheten (Färre fall av corona i Lidköping)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 07 februari 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Färre fall av corona i Lidköping

Publicerad torsdag, 25 november 2021, 15:42 av Nyhetstjänsten Newsworthy

Testandet fortsätter att öka – och det bekräftades betydligt fler coronafall i Sverige förra veckan. Men i i Lidköping har det hittats färre nya fall jämfört med veckan innan. Det visar nya siffror från Folkhälsomyndigheten.

Under vecka 46 (förra veckan) rapporterades 13 nya bekräftade fall av covid-19 i Lidköpings kommun.  Det är en klar nedgång jämfört med den föregående veckan (−12 fall). Den högsta noteringen för Lidköping gjordes i mars 2021: 213 nya fall under en vecka.

Under vecka 46 rapporterades 15 nya bekräftade fall av covid-19 i Götene kommun.  Det är en klar uppgång jämfört med den föregående veckan (+13 fall). Den högsta noteringen för Götene gjordes i maj 2021: 60 nya fall under en vecka.

Under vecka 46 rapporterades sju nya bekräftade fall av covid-19 i Skara kommun.  Det är en klar uppgång jämfört med den föregående veckan (+2 fall). Den högsta noteringen för Skara gjordes i augusti 2021: 64 nya fall under en vecka.

Under vecka 46 rapporterades sex nya bekräftade fall av covid-19 i Vara kommun. Den högsta noteringen för Vara gjordes i januari 2021: 52 nya fall under en vecka.

Under vecka 46 rapporterades två nya bekräftade fall av covid-19 i Grästorps kommun. Det är ungefär lika många som den föregående veckan. Den högsta noteringen för Grästorp gjordes i januari 2021: 55 nya fall under en vecka.