Gå direkt till Nyheten (Rånades och misshandlades)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 05 juni 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Rånades och misshandlades

Publicerad onsdag, 24 november 2021, 20:55 av Björn Smitterberg

Polisen arbetar i kväll med att lösa ett grovt brott som skedde i Skara strax efter klockan 16.

Med basebollträn blev en bil sönderslagen och de som färdades i bilen fick flera slag bl a mot huvuden och ansikten. Förövarna tog mobiltelefon och bilnycklar. En av förövarna ska också ha skadat sig. Polisen utreder ärendet som rån, grov misshandel, skadegörelse och olaga hot. I kväll vill Polisen inte berätta så mycket mer om händelsen.

På morgonen i dag gjordes ett nytt beslag av narkotika i Lidköping. Det började som en hälerimisstanke och en undersökning av en bostad. Här togs pengar och narkotika i beslag. Ingen person är gripen i detta ärende.