Gå direkt till Nyheten (Löparnas vinterserie: Hanna Thorold på pallen)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 16 januari 2022

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Löparnas vinterserie: Hanna Thorold på pallen

Publicerad måndag, 22 november 2021, 09:15 av - Inskickat material

Hanna Thorold intog pallplats idag i första deltävlingen i löparnas Vinterserie.

I ett fantastiskt höstväder med strålande sol var det äntligen dags för Vinterserien efter ett års uppehåll. 75 förväntansfulla löpare samlades vid Bjursjön i Uddevalla för den första deltävlingen av sex. Vinterserien arrangeras av sex klubbar där varje klubb håller i en deltävling. Det är både en individuell tävling och en lagtävling. Det finns ett poängsystem där varje deltagare i varje deltävling erhåller tre deltagarpoäng till sig själv och till sin klubb. Dessutom delas poäng ut utifrån placering och om löparen förbättrat sin tid.

22 stycken tävlade för Lidköpings VSK och efter dagens tävling leder klubben som lag. Snabbast bland damerna som sprang för Lidköpings VSK var Hanna Thorold som kom på 3:e plats därefter Maria Höglund 5:a och Anna Nylén 6:a. Bland herrarna var det Gustav Myrberg 4:a, Peter Fagerström 5:a och Karl Wilenius 9:a.

Nästa deltävling blir i Ryda den 12:e december.

– Erika Andrén