Gå direkt till Nyheten (Förbereder Lions Julmarknad i Götene första advent)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 09 december 2022

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Förbereder Lions Julmarknad i Götene första advent

Publicerad måndag, 22 november 2021, 17:14 av Redaktionen

På söndageftermiddag är det Lions julmarknad på Stora torget i Götene.
Det blir en traditionell julmarknad med tomteparad, underhållning från scen, försäljning av hembakat bröd, varm korv, julpynt, choklad- och osthjul, ponnyridning, fiskdamm m m. Som vanligt samarbetar Götenes fyra scoutkårer i tomteparaden.

Hova Sound står för underhållningen i år. Det är en duo med Annika Åberg på piano och sång samt Raimo Oxhammar på gitarr och sång. Annika Åberg är uppvuxen i Årnäs och gick hela grundskolan i Götene. Hon har alltid varit intresserad av musik och spelade keyboard i dansbandet Lucky Five. Raimo Oxhammar kommer från Stockholm och har spelat covers i olika konstellationer. Han har bland annat kompat storheter som Little Gerhard, Lennart Grahn från Shanes och Carina Jarneek. Annika och Raimo träffades på en spelning 2006 och har hållit ihop sedan dess. Det har genom åren blivit många spelningar i Sverige och även utomlands några gånger. Repertoaren är bred och anpassas till publiken.

Bilden: Lions Julmarknadskommitté med från vänster Lars Bonander, Klas Persson, Conny Gustafson, Peter Persson och Fredrik Strandrot.