Gå direkt till Nyheten (Företagsnyheter)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 23 januari 2022

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Företagsnyheter

Publicerad tisdag, 16 november 2021, 10:50 av Björn Smitterberg

GNC Consulting AB
har bildats med adress Ringvägen 271 A Såtenäs i Lidköping för utföra utveckling av autonoma system samt förvalta värdepapper. Företaget leds av Carl Olsson.

Nyborgs Allservice AB
har bildats med adress Stenum Furuhäll 1 i Skara för att anlägga och sköta grönytor, erbjuda trädgårdsskötsel, platt- och stenläggning, sopning, snöröjning, renhållningstjänster, städning av lokaler och fabriker m m samt fastighetsunderhåll. Företaget leds av Iulian Calau-Dobre, Stenum.

Snäppetorp Betong och Form AB
har bildats på Andelsgatan 21 i Vara för att tillverka och sälja betonghantverk, konsthantverk, erbjuda kurser m m samt renovera och sälja möbler. Företaget leds av Anita Lisbeth Maria Svan Grönberg, Vara, och Anna-Maria Christina Wennberg, Vara.