Gå direkt till Nyheten (Elit-tennis – till förmån för Hospice Gabriel)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 16 januari 2022

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Elit-tennis – till förmån för Hospice Gabriel

Publicerad måndag, 15 november 2021, 17:02 av Redaktionen

I morgon tisdag inleds Elitserien i tennis för damer och premiärmatchen spelas i Lidköpings Tennisklubb! Oavsett hur matcherna slutar kan det bli vinst för Hospice Gabriel.

Totalt spelas tre hemmamatcher i Lidköping (den 16, 28 och 30 november). Lidköpings Tennisklubb välkomnar besökare till tennishallen. Möjlighet att swisha entréavgiften som är 40 kronor och intäkterna skänker klubben till Hospice Gabriel i Lidköping.

Utöver elitserien damer spelar har Lidköpings Tennisklubb också ett herrlag som spelar i division 1 där hemmasammandraget spelas 4:e och 5:e december.

– Tennis i högsta klass kommer spelas i Lidköping och vi från Lidköpings Tennisklubb känner oss slagkraftiga med en stark trupp. Tennis-temperaturen kommer höjas rejält i hallen, säger Lidköpings Tennisklubbs Verksamhetsansvarig John Karlman.

– Vi ser framemot att välkomna besökare till Lidköpings Tennisklubb och visa upp Lidköping som stad och vår tennisklubb som firar 110 år nästa år, säger Lidköpings Tennisklubbs styrelseordförande Linnea Bengtsson.

Huvudsponsorer för elitserien i Lidköping är: Lawnit, De la Gardie Park och Härene Bil. Sponsrar gör också Lidköpings kommun, Sparbanken Lidköping och Lidköpings Tennisklubb. Den 28 november ställer flera sponsor ut i hallen i samband med hemmamatch nummer två mot Växjö TS. Det finns några platser kvar för företag.