Gå direkt till Nyheten (Slagsmål)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 23 januari 2022

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Slagsmål

Publicerad söndag, 14 november 2021, 08:42 av Björn Smitterberg

Det blev slagsmål på en restaurang i Lidköping på lördagskvällen. En person fick föras i ambulans till sjukhus, en annan fick lindrigare skador och togs om hand på plats. Polisen har identifierad en person som misstänkt skyldig.

Ett annat bråk blev det på söndagsmorgonen. Troligen har bråket börjat tidigare under natten och på morgonen besökte några personer gatan där den andra parten i bråket bor. Men de visste inte riktigt utan gick även till felaktiga adresser innan de träffade på den de sökte. Och då blev det slagsmål. En fick slag i ansiktet, en annan blev biten i ett finger. Polisen stoppade bråket och identifierade de inblandade. Det var män mellan 25 och 30 år. En av männen i bråket misstänks även för att ha använt narkotika.