Gå direkt till Nyheten (Bandy: Kraftiga böter för IFK Vänersborg)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 28 januari 2022

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Bandy: Kraftiga böter för IFK Vänersborg

Publicerad tisdag, 09 november 2021, 16:40 av Redaktionen

IFK Vänersborg tilldöms, av Svenska Bandyförbundets Tävlingskommitté, att betala 25 000 kronor i böter efter att ha brutit mot reglerna gällande antal avbytare vid matchen mot IK Sirius i herrarnas elitserieomgång 1.

Efter matchen mellan IFK Vänersborg och IK Sirius i herrarnas elitserieomgång 1 inkom IK Sirus med en protest till Svenska Bandyförbundets Tävlingsenhet, där klubben pekade på att IFK Vänersborg hade felaktigt antal avbytare och enligt laguppställningen inte någon avbytare född 2003 (junior) eller senare på sin laguppställning.

Tävlingskommittéen anser att det finns särskilda skäl till att inte tillämpa poängavdrag, dock anser Tävlingskommittéen att det finns särskilda skäl att IFK Vänersborg ska erlägga en straffavgift, enligt tävlingsbestämmelserna