Gå direkt till Nyheten (Många polisrapporter i dag. Två till sjukhus efter olycka på Skaravägen)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 08 augusti 2022

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Många polisrapporter i dag. Två till sjukhus efter olycka på Skaravägen

Publicerad fredag, 05 november 2021, 21:48 av Björn Smitterberg

11,17  Skara: På Hötorget kontrollerar poliser en bilist. Då en inledande kontroll visar på alkohol i utandningsluften får en förare följa med still ytterligare en kontroll. Den ger också utslag – men utslaget är under den gräns som är straffbar. Föraren är alltså inte skyldig till rattfylleri i någon form.

11,31 Götene: Inbrott i livsmedelsbutik på Annagatan. ettfönster har krossats och matvaror och drycker har stulits.

14,27 Skara: Larm från socialförvaltningens kontor om en man som vägrar lämna. Mannen lämnar dock frivilligt när poliserna kommer.

14,51 Essunga: Krock mellan två personbilar i korsning på E20. Ingen skadad. En förare får en ordningsbot då han inte stannat vid stopp-plikten.

15,31 Vara: Vittne ser en knarkaffär på Skolgatan. Vittnet ringer Polisen som skickar en patrull som kan gripa såväl säljare som köpare. De misstänks nu för narkotikabrott. Det är en kvinna född 1968 och en man född 1970.

16,26 Lidköping: På Majorsallén blir en man misshandlad med bl a sparkar a okända gärningsmän. Bl a tar de offrets skor.

Oklar tid Götene: På Kinnekulle krockar en bilist med en hjort i Hällekis.

19,12 Lidköping: På vägen mellan Skara och Lidköping dyker plötsligt en hjort upp mitt i trafiken. En bilist tvärbromsar men blir påkörd av bakomvarande. Två personer till sjukhus, två andra oskadda.

2 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Christian
Gäst
Christian
6 november, 2021 02:26

Där av reaktions sträckan ang artikeln längst ned:)!!

Magnus
Gäst
Magnus
7 november, 2021 08:22

Ser allt för ofta bakomvarande bilar som ligger för nära. Tycker det är synd att respekten för andra bilister verkar vara = 0