Gå direkt till Nyheten (Stor efterfrågan på poliser natten till söndagen)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 08 februari 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Stor efterfrågan på poliser natten till söndagen

Publicerad söndag, 31 oktober 2021, 09:09 av Björn Smitterberg

Här är insatser som finns som rapporter  hos Polisen i västra Skaraborg. Det kan nämnas att Polisen hade extra koll på ordningen i Vara under stor  del av natten med  flera patruller på plats. Detta med anledning av power-meet med bilar.
I Lidköping hittades narkotika tillsammans med id-kort.

21.05 Lidköping: Brand i en  A-traktor  vid Framnäshamnen – bilden.


Foto: Tore Sahlström

22,34 Lidköping: På Vallgatan anträffas två män i 25-årsåldern som båda  misstänks vara berusade  av narkotika. Kontrollen gav vid handen att  en av dem även hade narkotika på sig.

22,37 Lidköping: En bilist utpekas av andra för  att ha kört på en annan bil. Poliser stoppar den utpekade vars bil inte har några skador. Däremot blir  föraren misstänkt för rattfylleri vilket på plats ej kan bevisas. Poliserna tar  helt enkelt bilnycklarna av den utpekade.

23 cirka Lidköping: Poliser till  Ågårdsparkeringens restaurang och bensinmack där det är stökigt, men lugnt när poliser kommer.

23,35 Götene: Kontroll av privat fest i bygdegård men ingen åtgärd krävs.

23,42 Lidköping: Larm om överfall på ett HVB-hem, där  två unga  går  lös mot personal med hot och våld. Anmälan mot de två unga, som bl a sparkat en i personalen.

23,52 Lidköping: Vittne larmar om att personer med  ficklampor rör sig i en villa där ägarna inte  är hemma. Poliser på plats kontrollerar och finner en person som har rätt att  vara  i villan.

23,50 Lidköping: På nattklubb hittar en  ordningsvakt ett etui med narkotika och ägarens  id-kort. Ägaren hittas ej, men id-kortet finns på söndagsmorgonen kvar vid Polisen för avhämtning och samtal om narkotikan.

00,01 Ågårdsparkeringen: Ordningsvakter i problem. Poliser lugnar ner  – ingen  rapporterad.

00,23 Lidköping: Hög  musik vid  Läcköparkeringen. Lugnades när poliser anlände.

01,05 Lidköping: Bråkig fyllerist på gamla Stadens torg.

Normaltid:

02,24 I korsningen Härenevägen: Bilist kör över rondell och kör ned skylt. Smiter.

02,57 Vara: Berusad omhändertas.

03,03 Skara: Larm  om inbrottsförsök i källare på Mariebergsgatan. Vittne hör buller. Poliser letar igenom källaren utan att  finna någon eller andra tecken på inbrot.

06,57 Grästorp: Kraftigt berusad person omhändertas.