Gå direkt till Nyheten (Titlar till Lidköping vid DM i brottning)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 25 januari 2022

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Titlar till Lidköping vid DM i brottning

Publicerad torsdag, 21 oktober 2021, 13:37 av - Inskickat material

DM-titlar för Sixten och Ibrahim

 

Det blev två DM-titlar för Lidköpings AS när tävlingen avgjordes den gångna helgen i Skövde. Sixten Ottosson vann i 69-kilosklassen och Ibrahim Koraev vann i 54-kilosklassen, båda i fristil. I den grekisk-romerska delen av tävlingen fick Sixten och Ibrahim nöja sig med silver. I övrigt blev det brons för Viktor Fredriksson i 54-kilosklassen och för Oskar Treijner i 58-kilosklassen, i båda fallen grekisk-romersk stil.

Årets DM blev något rumphugget när Viskafors AK, den klubb som hade anmält flest deltagare, uteblev sedan en av de aktiva testats positivt för covid-19. Därmed försvann också tävlingens enda seniorklass. Parallellt med DM hölls en Västgötatävling för nybörjare.

Viktor Fredriksson, Alvin Ekholm, Ibrahim Koraev, Oskar Treijner och Sixten Ottosson tävlade för LAS i DM medan Zlatan Topalovic och Lamia Topalovic som deltog i Västgötatävlingen för nybörjare. Med på bilden är också tränarna Stefan Fredriksson och Tommy Gustavsson.