Gå direkt till Nyheten (Sjungande stråkkvartett på söndag)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 20 oktober 2021

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Sjungande stråkkvartett på söndag

Publicerad torsdag, 14 oktober 2021, 10:50 av - Inskickat material

Den sjungande stråkkvartetten eller den spelande sångkvartetten. Välkommen till Familia!

En svängig, mustig och smått fundersam musikföreställning för barn och familj. Om att längta, sakna, känna sig ensam eller känna sig som en regndroppe i ett stort härligt hav. Om att vilja vara tillsammans och landa i ett evigt fredagsmys.

Musikföreställningen Familia utforskar begreppet ”familj” i vid bemärkelse och har vuxit fram genom möten med barngrupper i olika åldrar. Utifrån dessa möten berättar Stråf en historia om oss människor och vårt behov av sammanhang och gemenskap. Med Ståfs unika blandning av röster och stråkinstrument förstärks barnens upplevelse. Publiken bjuds också in att delta aktivt i föreställningen.

Musiken är nyskriven av Stråf, Lena Willemark och Ahmad Al-Khatib

Stråf – den sjungande stråkkvartetten är unik! Sköna klanger av stråkar tillsammans med röster som slingrar sig i stämmor, ger ett alldeles eget sound. De fyra medlemmarna utgör såväl en vokalkvartett som en stråkkvartett och presenterar ett brett musikaliskt landskap

Medverkande:
Åsa Johansson – violin och sång
Francis Shaughnessy – violin och sång
Tobias Edvardsson – viola och sång
Sanna Källman – cello och sång

– – – –

Söndag Källstsorps egendom kl 15

guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Lämna gärna en kommentar!x