Gå direkt till Nyheten (Poliser fann bil full med stöldgods)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 19 januari 2022

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Poliser fann bil full med stöldgods

Publicerad onsdag, 29 september 2021, 21:06 av Björn Smitterberg

En man sitter anhållen misstänkt för en rad stölder.

En man i 40-årsåldern avslöjades i dag  för  att stjäla i ett varuhus i Skara. Det var  ett ovanligt stort värde på det som stals, 3.600 kronor.

Polis tillkallades som tog över gripandet och vid kontroll återfanns narkotika i hans kläder. Dessutom hittades en bilnyckel hos  mannen och den nyckeln passade ihop med en bil på parkeringen utanför varuhuset.

När poliserna tittade  till bilen  konstaterades att den var fylld med gods – gods som misstänks ha stulits i olika butiker. Mannen greps och har senare anhållits, han är hemmahörande i Borås. Det blir nu ett digert arbete att försöka hitta  ägare till godset.