Gå direkt till Nyheten (Göran Berglund är brottarnas nya ordförande)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 25 januari 2022

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Göran Berglund är brottarnas nya ordförande

Publicerad onsdag, 29 september 2021, 10:59 av - Inskickat material

När Lidköpings Atletsällskap i tisdags höll sitt 90:e årsmöte valdes Göran Berglund till ny ordförande. Han efterträder Peter Fredriksson som dock kvarstannar i styrelsen. I övrigt blev det idel omval.

Föreningen summerade ett högst ovanligt verksamhetsår helt utan brottningstävlingar till följd av coronarestriktionerna. Ett positivt inslag är starten av en tjejgrupp förra hösten som på kort tid vuxit sig stor.

– Kampsporterna bedöms ha lidit störst skada av alla sett till utebliven aktivitet och hur det som hänt kommer att påverka framtiden återstår att se. Helt klart finns i alla fall nu ett stort sug bland många efter att kunna tävla igen, säger Göran Berglund.