Gå direkt till Nyheten (Skaraborgsserien i brottning tillbaka på mattan)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 25 januari 2022

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Skaraborgsserien i brottning tillbaka på mattan

Publicerad tisdag, 28 september 2021, 17:38 av - Inskickat material

Efter att ha legat vilande sedan januari 2020 återstartade Skaraborgsserien med en nybörjarträff i Skövde. Det blev en försiktig comeback med endast tre deltagande klubbar och 31 brottare. Lidköpings AS hade fyra deltagare på plats varav Lamia Topalovic vann sin klass. Nästa gång är det Huskvarna som arrangerar.

Ruben Carlsson, Lemia Topalovic, Lexi Hammar och Zlatan Topalovic deltog för LAS när Skaraborgsserien omstartade. Stefan Fredriksson, Nils Lundell, Tommy Lundell samt Ida Boxe, ej på bilden, var med och stöttade.

Göran Berglund