Gå direkt till Nyheten (Brand i Grästorpsbutik)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 07 juni 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Brand i Grästorpsbutik

Publicerad söndag, 26 september 2021, 08:55 av Redaktionen

Flera personer fick tidigt på söndagsmorgonen lämna sina bostäder då en brand brutit ut i en affärslokal i bottenvåningen.

Branden har härjat i en fastighet med affär, restaurang och lägenheter på Södergatan 32. Larmet kom strax före  klockan 8 och ungefär en timme senare meddelade räddningstjänsten att  elden var under kontroll. Det är butikslokalen som eldhärjats. Inga  rapporter om skadade finns.

Räddningstjänsten är på plats  med en stor styrkas . Avdelningarna  i Grästorp, Nossebro, Järpås och Lidköping larmades. Förutom bottenvåningen med butik och restaurang har fastigheten två våningar med bostäder.