Gå direkt till Nyheten (Aktiviteter i kyrkparken under valdagen)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 27 september 2021

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Aktiviteter i kyrkparken under valdagen

Publicerad onsdag, 15 september 2021, 10:49 av - Inskickat material

På söndag är det kyrkoval.
Lidköpings församling brukar passa på att nyttja valdagen till att tala om vad kyrkan arbetar med och bjuda in allmänheten till lite aktiviteter i och runt S:t Nicolai kyrka.

Lillkyrkan finns på plats i kyrkparken, och kommer vara bemannad av personal hela dagen.  Det erbjuds aktiviteter för barnen i och utanför S:t Nicolai kyrka mellan kl. 10-16. Ta kontakt med någon ur personalen så hjälper den till med lämplig aktivitet.

I parken finns även ett cafétält med lite servering och möjlighet att sitta ner en stund. I tältet blir det ”miniföreläsningar” i ett rullande schema under dagen. Lyssna till hur kyrkans renovering gått till, vad som kommer hända med Mariakyrkan nu när den är såld, och hur Sjukhuskyrkans arbete i Lidköping fungerar. För detaljerat schema över föreläsningarna, besök församlingens hemsida.

I S:t Nicolai kyrka pågår förtidsröstning kl. 13.00-16.00 samt kl. 17.00-20.00. Här kan du rösta som tillhör annan församling än Lidköpings församling. Vallokalen i Nicolaigården är öppen kl. 8.30-10.30 samt kl. 12.30-20.00, för röstande som tillhör valdistrikt Lidköping 1.

guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Lämna gärna en kommentar!x