Gå direkt till Nyheten ((S) i Skaraborg vill ha Magdalena)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 25 januari 2022

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

(S) i Skaraborg vill ha Magdalena

Publicerad torsdag, 02 september 2021, 10:15 av Redaktionen

Samtliga arbetarekommuner i Skaraborg som lämnat in förslag har haft med nuvarande finansminister Magdalena Andersson som en lämplig kandidat till partiledare när Stefan Löfvén avgår  i november.

Socialdemokraterna i Skaraborgs distriktsstyrelse har därför enhälligt beslutat att från Skaraborgs partidistrikt nominera Magdalena Andersson som ny partiordförande för Socialdemokraterna.

– Det känns oerhört bra att vi från Skaraborg så tydligt kan nominera en mycket kompetent och lämplig person som ny partiordförande i form av Magdalena Andersson”, säger distriktsordförande Patrik Björck. ”Och trots att det varit en ganska snabb process så har vi ändå haft möjlighet att låta våra arbetarekommuner komma med förslag på vem man vill se som ny ordförande och det var mycket tydligt att det finns ett väldigt stort stöd för Magdalena Andersson, säger Patrik  Björck, ordförande i Skaraborg, i ett pressmeddelande..

1 Kommentar
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Lidköpingsbo
Gäst
Lidköpingsbo
2 september, 2021 11:28

Urvalet av kandidater är ju väldigt begränsat – för att inte säga Noll. Socialdemokraterna är ju i nedförsbacke och vem det än blir så är S redan uträknade. Reser sig aldrig